inspiration

wahai masa depan, engkau masih didalam keghaiban. maka aku tidak akan pernah bermain dengan khayalan dan menjual diri hanya untuk sebuah dugaan. aku pun tidak bakal memburu sesuatu yg belum tentu ada, kerana hari esok mungkin tidak ada sesuatu, esok hari adalah sesuatu yg belum diciptakan dan tidak ada satupun darinya yg dapat disebutkan.

" semakin jauh aku darimu.. semakin dekat pula KAU menghampiri aku.. semakin cuba ku dekati.. semakin kuat pula kau mendugai aku.. OH ALLAH.. Maha Pemurah .. Maha Sempurna.. kerdilnya diriku di hadapanmu.."

Tuesday, 25 December 2012

muar bandar diraja, johor

ASSALAMUALAIKUM!!!

semoga tali ukhuwah msih tersimpul..
semoga iman msih terpahat kemas di jiwa..
semoga malu masih menjadi mahkota dalam diri kita.. :)

hello semua!

after a long holiday ( 1 month only actually), ak dah kena prgi praktikal kt Hospital Pakar Sultanah Aminah kt muar ni haaa~

huhu gituu...

okla.. seperti biasa.. praktikal... wat can i expect more??
being a final-year student is not so exciting actually..
therapist sure expect more ngan kita..
so.. ape lagi.. adengan2 perli itu perlu ada...
dan babak-babak titisan air mata itu pon perlu ada.. biar touching gitu hari2 ak di sni...


So, here we are..
from left : izzah, me the poyyo one, and amalia

We were at tanjung emas bandar maharani ( a quite famous place if u have been there la)
this pic was taken on the weekend ... pagi tu.. mak sedara ajak pi aerobic kt tanjung, n joging..
kitorang joging smpilahhh ke tmpt monyet? erk.. beruk? ntahlah.. not really sure..


HAAA! SEE! SEE!! smpi ke sni kitorang jog.. jauh kot..

wat can i say,  it's one of the famous places to visit  in muar.. sangat digalakkan satu family ke sni.. untuk jalan2 petang ke pgi ke.. best! :)

for am n izzah .. diorang first time dtg muar.. so, diorang quite excited la.. :)

|ok, we jump into another topic, PRACTICAL moments |
 the practical days.. nothing much to say.. yeah..yeah~~ happy, sad, excited.. mixed feelings!
for the 3rd time practical.. i'm currently taking medical neuro and psychiatric.. okla.. bestla.. huhu..
 time really flies i think..  it's already one month i've been here.. 
masa, cepatlah berlalu.. :')

OK, last weekend, ma families datang la.. sbb ada kenduri rumh paklong.. kak sepupu kawin..
happy + sebak
dat's it!

x taula.. knp rase sensitif je.. i'm happy, very2 excited jumpa diorang..
tp 2 hari tu x cukup.. sebakkk time diorang balik.. 
x nak crta banyk2.. nntikang bertakung air mata kt sni..
huhu~~

2 months more to go! be brave, strong and tough!
yup.
kena lalui bnda susah ni.. sbb sekli je ak hidup..
nothing left to fear..


okla..
smpi cn je.. salam ukhwah.,.
cek iman hari2 ye kawan2..
smoga kita jd hamba yg lebihhhh baik dr hari ke hari..
umat islam sentiasa boleh!
cewaaahhh :)
muahhh



Assalamualaikum..